KEPUTUSAN PEMILIHAN MURID TINGKATAN 1 SESI PERSEKOLAHAN 2021.

  1. Jawatankuasa Pemilihan Murid Tingkatan 1 Sesi Persekolahan tahun 2021 telah membuat pemilihan berdasarkan salinan sijil-sijil dan dokumen-dokumen yang dihantar ke sekolah mulai 17 Disember 2020 hingga 21 Disember 2020 yang lalu.
  2. Jawatankuasa Pemilihan telah membuat keputusan berikut:

3. Pihak sekolah merakamkan tahniah kepada calon-calon yang berjaya. Calon yang berjaya diwajibkan untuk

a. Mengesahkan penerimaan/penolakan tawaran belajar di sekolah ini sebelum atau pada 31 Disember 2020. Klik link di bawah atau scan qnr code untuk membuat pengesahan.

https://forms.gle/JLDKY1K6VYBGQDTRA

b. Sila hadir ke sekolah mulai 3 Januari 2021 untuk mendapatkan surat tawaran, borang smm, senarai peralatan yang perlu dibeli, borang asrama (untuk yang berkenaan sahaja), borang-borang lain yang berkaitan serta tentatif hari melapor diri di sekolah ini.

4. Calon-calon yang berjaya tetapi tidak mendapat kemudahan asrama, pihak tuan/puan boleh membuat rayuan di link yang disertakan atau imbas qnr di bawah. Keputusan rayuan adalah 2 minggu selepas sekolah beroperasi dan terdapatnya kekosongan penempatan asrama.

https://forms.gle/G7TKXy8M5NMZzZrk7

5. Pihak sekolah merakamkan ucapan terima kasih kepada calon-calon yang tidak berjaya mendapatkan tawaran ini kerana berminat untuk mendapatkan pengajian agama di sekolah ini. Kami memohon maaf kerana tempat yang diperuntukan adalah terhad untuk 3 kelas sahaja. Sungguhpun begitu, pihak tuan/puan boleh membuat rayuan di link yang diberikan di bawah atau imbas qnr code untuk membuat rayuan. Walau bagaimanapun, pemilihan adalah bergantung kepada kekosongan tempat. Tarikh akhir rayuan ialah 5 Januari 2021 dan tarikh keputusan rayuan ialah pada 7 Januari 2021.

ttps://forms.gle/KWXM9CSzspDTtdVi7